Nu suntem decat simpli actori pe scena vietii.

Amintirea trecutului

actiunea incepe undeva intr’un trecut sumbru,candva,intr’o vara mult prea arzatoare.

era timpul sa se scrie un nou capitol din ceea ce avea sa fie o drama,un roman de suferinta,un alt instantaneu al unei realitati necrutatoare. era momentul in care totul in viata sa se schimba,trecea intr’o noua etapa,isi golea sertarele sufletului de amintirile copilariei.

isi dadea jos mantia inocentei si imbraca armura maturitatii. erau acele momente in care radia la gandul ca viata ii deschide atatea usi spre viitor. dar nu avea sa fie asa. urma sa treaca prin multe,sa poata spune ca a atins cerul. avea sa suporte mult prea multe,ca sa ajunga la sentimentul implinirii. dar nu a cedat,s’a inarmat cu rabdare si calm.

a asteptat sa vada ce’i rezerva destinul,sa’si aleaga calea pe care va dori s’o urmeze,sa’si construiasca povestea vietii,fila cu fila. sa astearna cu grija fiecare litera de argint atent gravata pe treptele unui colosseum plin de
fiare infometate. sa se plece cu respect in fata superiorilor si sa priveasca egal pe inferiorii sai.

avea sa afle la acel moment intrarea intr’un labirint fara de sfarsit,urma sa isi croiasca drumul,calcand pe spinii unor trandafiri sangerii,smulgand buruienile urzicatoare si ingrijind florile sale de suflet. curand avea sa afle ce inseamna sprijinul,speranta,dorinta,iubirea si nu in ultimul rand prietenia adevarata.

va scrie in continuare ,fila cu fila,zi de zi,cu litere incriptate in romanul vietii,istoria trairii sale.

Reclame

One response

  1. Alex

    Viata nu este chiar asa de usoara dar unele lucruri o fac sa para frumoasa! Este intradevar si frumoasa dar mai mult te lovesti de greutati decat de satisfactia ca ai realizat ceva! Cand o usa se inchide, alta se deschide…dar sunt dati cand ramanem atata timp privind o usa inchisa incat nu putem vedea toate celelalte care sunt DESCHISE pentru noi!

    18/01/2010 la 9:12 AM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s