Nu suntem decat simpli actori pe scena vietii.

♦Inapoi la ziua de ieri

si iata’ma din nou intr’o zi ploioasa,in acelasi loc ca acum o saptamana; cu toate astea ma simt implinita. atunci desi era soare si cald,ma simteam ultimul om. era a doua zi in care nu vorbeam cu ea,nici macar nu ne uitam una la alta. iata ca acum,dupa tot acest rastimp,conflictul nostru pare sa nici nu fi existat,pare sa se fi evaporat in neant.

era si normal sa se intample astfel. lacrimi in tot acel timp am varsat amandoua,au fost zile in care vocile noastre nu mai pierdeau ore in sir la telefon,rasetele din a doua banca nu se mai auzeau nici ele…

acum privesc in urma si ma amuz cand vad cat de copilaroase au fost reactiile noastre,dar imi aduc perfect aminte cat suflet am pus,imi aduc aminte si acum cat imi lipsea sa ii simt barbia pe umarul drept,sa ii aud vocea subtire strigandu’mi numele sau mesajele schimbate in timpul orelor,dorindu’ne sa treaca cat mai repede timpul,sa avem 10 minute doar pentru noi doua.

dar iata ca legatura dintre noi nu s’a pierdut,inca suntem cele mai bune prietene,inca mai impartim secrete si barfe.

da,suntem fete,facem asta din instinct. chiar daca uneori nu impartim deloc aceleasi pareri intocmai acest lucru face ca prietenia noastra sa dureze,sa nu fie ceva monoton,efemer,sa fie ceva special. chiar daca cadourile si atentiile nu ar fi punctul nostru forte,stim amandoua ca o zi petrecuta impreuna este cadoul ideal.

seara in care pentru prima data m’a auzit plangand, pentru mine a fost inca o dovada de sinceritate din partea ei. mi’a placut sa ii simt imbratisarea calda atunci cand aveam cel mai mult nevoie de ea.

rareori se gasesc astfel de relatii ; persoane ca noi doua poate mai exista,dar felul in care am construit acel ceva nu a fost deloc de domeniul ordinarului.

si uite asa,dupa aproape doi ani in care am fost mai mult separate,am ajuns sa stam zilnic una langa alta razand, glumind, plangandu’ne de mila, dar cel mai important este ca ne respectam si ne admiram reciproc,pentru ca avem nevoie una de alta!

” prietenia inseamna a fi frate si sora,doua suflete ce se ating fara sa se confunde,doua degete ale aceleiasi maini ”

– Victor Hugo

One response

  1. Alex

    Prietenia aceasta dintre voi doua o sa se termine cand fiecare o sa urmati o alta cale…dar nici atunci. Poate nu va mai fi atat de stransa pentru ca atunci nu mai sunteti doua adolescente ci doua femei in toata firea. In orice caz cred ca sunt lucruri care o sa va lege pe veci…..in viitor amintiri placute de acum!

    21/04/2010 la 11:48 AM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s